ssp_logo_web

En som lytter – Samtaletilbud for ungdom

En Som Lytter er et samtaletilbud til unge, drevet av Mental Helse Ungdom. Tilbudet er for deg mellom 16 og 25 år, det er gratis, og du trenger ingen henvisning fra fastlegen.

Her kan du snakke om alt mulig, og ingen problemer er for små. «Føler du at du har litt for mange dårlige dager i løpet av ei uke og kunne tenke deg å snu det? Er du deprimert eller har angst? Forelska, men i feil person? Usikkerhet om kjønnsidentitet eller seksualitet? Eller kunne du trengt en som lyttet til deg om vold i hjemmet, prestasjonspress, spiseforstyrrelser eller kanskje noe helt annet? Vi er her for deg».

Du er i trygge hender. De frivillige som tar telefonen er studenter med mye faglig ballast og som er i ferd med å avslutte sin utdanning. Den du møter er på god vei til å bli psykolog, helsepleier, sosionom, sykepleier eller vernepleier. De frivillige får også faglig rådgiving og oppfølging av erfarent helsepersonell.

Kontakt En som lytter

Mental Helse Ungdom Trondheim har eget telefonnummer. Du kan nå dem hver tirsdag fra kl. 10:00 til 18:00, og ellers etter avtale på 413 04 153.

Les mer på mentalhelseungdom.no
En som lytter
Student som bruker PC

En barnevakt på nett

Les om prosjektet
Mor og barn

Life hacks for deg med barn i alderen 0-18

Les om prosjektet
Innholdet på en mobiltelefon

Hjelper barn til å bli kompetente mediebrukere

Les om prosjektet